Stealth - tajná zbraň ve vašich trenkách!

Už jste slyšeli o nejnovější "zbrani" chlapů po celém světě? Jmenuje se Stealth, vejde se vám do trenek a bojuje se s ní ve válce za větší penis! Řeč Nje o speciálním druhu spodního “prádla - udělátka”, které vám dle výrobce, prodlouží vaše přirození o dobrých pár centimetrů!

Jak se můžeme dočíst na stránkách výrobce: “Stealth je nejúčinnější a jedinečná pomůcka po muže, kteří chtějí zvýšit jejich sebedůvěru a sex-appeal.” Stealth pro muže funguje tak, že díky jeho nošení dochází k mechanickému natahování penisu. Čímž se v průběhu času dosáhne prodloužení ochablého penisu. Není to tedy zázrak, který by sliboval, že z vás udělá chovného býka. Erekci budete mít stále stejnou, ale váš ochablý penis bude vetší a mnohem viditelnější.

 

 

Stealth se skládá z několika částí, z nichž hlavní je elastický “náramek”,  který obepíná genitálie, a také sada rukávků. Celý tento systém vlastně nedovolí, aby se váš penis v průběhu dne stahoval a smršťoval.  Jak se tomu děje například v chladu a studené vodě.  Výrobce slibuje, že právě díky této funkci a pravidelnému nošení, dochází k natahování měkkých tkání penisu. Vaš penis bude více viset a bude delší, co vám přidá na sebedůvěře. Také zaručí, že váš rozkrok bude na pohled vypadat plnější

 

Jak Stealth funguje? Instruktážní video:

stealth video preview 

 

Tato technika natahování penisu je známá již dlouho. Na trhu je mnoho druhů výrobků využívající tuto metodu. Většina z nich jsou však gumovo-elastická monstra, které vypadají spíše jako mučící nástroje, než jako cokoliv jiného. Řada z nich využívá také závaží, které vám visí pověšené na penisu a mechanicky ho natahuje. Stealth jako první na světe přichází s pohodlným systémem, který je snadný na použití a je dostatečně pohodlný pro nošení, po celý den. Navíc vám jeho nošení naplní spodní prádlo do doby, než pomůcka splní svůj účel.

 

Stealth také umožňuje pohodlné čůrání a na rozdíl od ostatních podobných výrobků nebrání ani erekci. Výrobce dodává: “Stealth vás už od samého začátku dělá větším, jak psychicky tak i fyzicky”.  Vlákna textilie jsou ze 100% bavlny.

 

banner

 

ZOBRAZIT  STEALTH FOR MEN Screenshot 2021-05-11 at 17.16.59

 

ZOBRAZIT  CORKSCREWcorkscrew-full

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz