Výměna a vrácení zdarma | Ceny dopravy(zdarma od 2000Kč/€74) | SLEVA  10% po registraci | 30 dnů na vrácení

Hodnocení obchodu

4,9 236 hodnocení
Přidat hodnocení
5
224x
4
6x
3
2x
2
1x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
JS Avatar autora | 17.2.2019
Bezvadná domluva, bezproblémové jednání, jen doporučuji.
JS Avatar autora | 17.2.2019
Zaplaceno,vyzkoušeno,je to super,jen doporucuji
PS Avatar autora | 16.2.2019
Ohodnotit produkt zatím nelze jelikož ho mám kratce to až později,ale obchod dobrý doporučuji
J Avatar autora | 14.2.2019
Profesionální přistup, kvalita a vstřicnost! Co víc si přát:)
M Avatar autora | 10.2.2019
Nejlepší!!!
KP Avatar autora | 8.2.2019
Maximální vstřícnost, zboží jsem musel vrátit, malá velikost, ale to je můj problém, nicméně vrácení nebyl problém.
KN Avatar autora | 3.2.2019
Velmi spokojený. Nákup již po několikáté. Vždy vše dorazí v naprostém pořádku a pokud něco nezkopu ve své objednávce přijde vše do tří dnů. Těším se na další nákup.
RR Avatar autora | 21.1.2019
ok
LP Avatar autora | 18.1.2019
Spokojenost velká
MD Avatar autora | 11.1.2019
Rozhodně doporučuji. Vždy je rychlé dodání a velikosti sedí.
KN Avatar autora | 10.1.2019
Rozhodně doporučuji k nakupování. Vše sedí jak má. V případě problému jako u mě, ho obchod sám vyřešil a ještě se mi za mou blbost omluvil. DOPORUČUJI a těším se na další nákup.
PD Avatar autora | 10.1.2019
přehledná nabídka, snadný výběr podle velikosti - není třeba hledat tabulku rozměrů, která je u daného produktu. Snadné placení. Zdá se mi bezpečným obchodem.
PT Avatar autora | 6.1.2019
Super, spokojen
DZ Avatar autora | 21.12.2018
Vše v pořádku. Nádherné balení, s produktem také spokojenost. Dodáno do druhého dne od objednání (a to týden před Vánocemi). DOPORUČUJI!
KN Avatar autora | 20.12.2018
Ano. Zboží objednáno krátce před Vánoci. Dorazilo bez problémů za tři dny. Kvalita a cena v pořádku. Byl jsem překvapený, že bylo zabaleno v hedvábném papíru. Doporučuji
Avatar autora | 12.12.2018
Super obchod,spolehlivost a rychlost.....+ ochota při komunikaci
PA Avatar autora | 10.12.2018
kvalitní kousky :-)
IF Avatar autora | 9.12.2018
5 hvězdiček
OP Avatar autora | 9.12.2018
Jediný obchod se spodní prádlem MarcoMarco. Už jsem objednával po druhé a opět spokojenost.
Avatar autora | 1.12.2018
+ Dostupnost
+ Velice příjemný prodejce
+ Přijatelné ceny
+ Rozmanité druhy sp. prádla

Stránka 1 z 12 , položek celkem: 237

Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním. Více informací, včetně informací o jejich odstranění a vypnutí naleznete zde.