10 nejlepších reklam na pánské spodní prádlo

Možná jste si všimli, že se během několika posledních let,  změnil způsob prezentace pánského spodního prádla? Naštěstí pro nás, designéři a kreativci už nemají tak svázané ruce. Mohou v reklamách odhalit více kůže a více sexappealu, než kdykoliv předtím.  Už ani prudérní lidé dnes nepadají ze židlí, při pohledu na nahý mužský zadek.  To mělo za následek vznik některých nejvíce sexy, zábavných a hravých reklam na pánské spodní prádlo, které jsme kdy mohli vidět. Abyste je měli všechny hezky pohromadě, vybrali jsme pro vás těch 10 nejlepších!

1. D.Hedral 'la sirena'

D.HEDRAL je nová luxusní Italská značka spodního prádla. Tato značka představila i několik patentovaných technologií a jednou z nich je i tzv. "Angleft". Je to speciální termo-pásek ve tvaru Y, který vám vytvaruje zadek jako žádné jiné prádlo. Už teď se můžeme pochlubit, že náš eshop je prvním a jedniným distributorem této luxusní značky v ČR a na Slovensku. Podívejte se na celou nabídku spodní prádla D.HEDRAL

2. GREGG HOMME 'PROVOKE'

Značka GREG HOMME se netají tím, že má ráda odvážné a provokativní reklamy. Jejich kampaně mezi kterou patří i Provoke, jsou nabité sexuální energií a dávají důraz na mužskou figuru. Tuto má podtrhnout právě jejich spodní prádlo. Jestli se jim to daří, posuďte sami.

3. C-in2 'grip atheltic'

Značka pánského spodního prádla C-IN2 již zdomácněla i v Českých šuplících. I přesto však stále přichází se zajímavými modely mezi, které patří i Grip. Kampaňe na toto spodní prádlo se účastnil i model a herec Cody Cowell, kterého jste taky mohli zahlédnout i v soutěži Big Brother.

4. MY package underwear 'confidence'

Tato reklama od značky MY PACKAGE je namířená na chlapy, kteří pochybují o svých schopnostech. Ať už se vám do cesty připlete cokoliv, tak se správnou dávkou sebedůvěry, to zvládnete. Notnou dávku vám prý dodá i jejich dobře padnoucí spodní prádlo.

5. david ghandy underwear autograph M&S

I řetězce jako Marks & Spencer se obrňují známými mužskými modely. Pro jejich kampaň spodního prádla Autograph si zvolili světově nejznámejšího modela. David Ghandy je známý napřiklad z ikonické reklamy z roku 2010 na parfém Ligt Blue od Dolce & Gabbana

6. D.HEDRAL GIGOLO JOE II

7. GREGG HOMME 'OUTRAgeous' 1 + 2 Část 

Značka GREGG HOME opět nezklamala a do našeho výběru se probojovala s klipem, která má dvě části. Dávejte si však pozor jaké spodní prádlo si vaše polovičky berou na služební cestu. Jak můžete zjistit v této reklamě, tak si ho neberou jen kvůli tomu, že je "pohodlné"!.

8. calvin klein underwear 'concept 360'

V našem výběru 10ti nejlepších reklam na pánské spodní prádlo, nesmíme opomenout jednu z nejpovedenějších a celosvětově nejvíc sexy reklam. Jedná se o reklamu na spodní prádlo Concept 360 od značky Calvin Klein. V této kampani z roku 2013, která měla svůj debut v průběhu americké Super Bowl, si zahrál teď již známý model Matthew Terry.

9. david backham h&M, directed by guy ritchie

Velice povedená reklama na spodní prádlo H&M, ve které si zahrál David Beckham. Tato značka vsadila na sexy jméno a hlavně sexy tělo tohoto britského fotbalisty. David Beckham se již po několikáté stal hlavním tahákem pánské módy v tomto řetězci. A je velká šance, že i ve vašem šuplíku se najde spodní prádlo nesoucí jeho jméno.

10. CALVIN KLEIN UNDERWEAR 'BOLD'

Je to tak, ale i Calvin Klein má v našem výběru dvojí zastoupení. Dostal se do něj díky svému klipu na spodní prádlo BOLD.  V něm je spojení mužského těla a spodního prádla dotažené k dokonalosti. Bravó Calvin Klein!

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz