PROČ JUSTIN BIEBER NIKDY NENOSÍ SPODNÍ PRÁDLO DVAKRÁT?

 

Vliv Justina Biebera sahá do všech oblastí mimo hudbu a výjimkou není ani móda. Jeho popularita po celém světe a stamilióny fanoušků na sociálních sítích, jsou lákadlem pro módní značky jakou je například i Calvin Klein. Ta ho již několik let obsazuje do reklamních kampaní, na jejich spodní prádlo. Nejnovější reklamní kampaň pro rok 2016 s šikovně vymyšleným sloganem “I___________ in #mycalvins”, kde na prázdné místo můžete doplnit cokoliv vás napadne, díky hashtagu rázem obletěla celý svět. Samozřejmě tato kampaň byla mířena především na sociální sítě. Proto dnes můžeme vidět tisíce a tisíce fotek lidí v jejich oblíbeném spodním prádle. A nejen běžných smrtelníků ale i megahvězd showbiznysu.

Video Justina  v jeho spodním prádle na “jedno” použití

 

Nedávno se Justin Bieber v rozhovoru pro Ellen DeGeneres zmínil, že ho Calvin Klein zdarma zásobuje spodním prádlem v takovém množství, že nemá potřebu spodní prádlo prát, ale použité vyhazuje.  Samozřejmě ale dodal, že jeho neoblíbenější prádlo vůbec je právě to od Calvina. Šikovně volené slova hrají v dnešním marketingu velkou roli. A Justin značku Calvin Klein nepodporuje pouze slovy, ale také pravidelnými polonahými fotkami na jeho Instagramu. Asi se nikdo nebude divit, že logo Calvin Klein, které vykouká zpod jeho oblečení, tam není náhodou. Každá taková jeho fotka má okamžitě miliony fanoušků. Ta níže oslovila "jen" 2.2 milionu jeho fanoušků. 

 Screen Shot 2016-06-26 at 10.42.00

 

Co se ale Justinovi ale trochu "vymstilo", byla již nechvalně proslulá fotka níže, z loňské reklamní kampaně. Ihned po jejím uveřejnění se spustila vlna ohlasů, které říkali, že Justina vyobrazovala ne poněkud reálně a velká část prošla úpravami ve Photoshopu. Zakrátko nato se objevila "originální" fotka. Zdá se ale, že vše zlé je na něco dobré. V bulvárech se uvádí, že od té doby Justin Bieber na sobě začal víc makat, aby grafici už neměli tolik práce s úpravami. Co ale hodlá udělat s tím co má pod kalhotami, zůstává otázkou :-)

Justin bieber Calvin Klein spodni pradlo

Fotografie z reklamní kampaně Calvin Klein

Calvin-Klein-Spring-2016-3-857x1200

Calvin-Klein-Spring-2016-5-857x1200

 Julian Schneyder a Mitchell Slaggert Jaro/Léto 2016 Calvin Klein, fotografie David Sims.

Calvin-Klein-Underwear-SS16-Campaign_fy1

Calvin-Klein-Underwear-SS16-Campaign_fy2

Calvin-Klein-Underwear-SS16-Campaign_fy3

Calvin-Klein-Underwear-SS16-Campaign_fy4

Calvin-Klein-Underwear-SS16-Campaign_fy5

Máte na to svůj názor? Přidejte váš komentář níže nebo na našem Facebook profilu

 
Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz