Jak si udělat dokonalou selfie ve spodním prádle?!

TIP: Než se pustíme do výkladu, musíme vás upozornit, že byste se měli zamyslet, kde fotky tohoto rázu zveřejníte. Přeci jen žijeme v krutém světě a může se stát, že někdo vašich fotek zneužije. 

Nyní se můžeme vrhnout na výklad. Taková dokonalá selfie nevznikne jen tak. Musíte ji promyslet od a do z a to platí dvakrát tolik, pokud se hodláte vyfotit pouze ve spodním prádle. Zvažte tedy světlo, pozadí a hlavně, co všechno chcete vlastně ukázat. Promyšleno? Perfektní! Vrhněte se na focení, vyzkoušejte různé pózy a poté samozřejmě fotku dotáhněte k dokonalosti v programu Facetune. 

selfie

JAK NA DOKONALÉ SVĚTLO?!

Světlo dělá hodně, a když říkáme hodně, myslíme tím opravdu mega-ultra-hooooodně. Klasické koupelnové selfies vznikají při teplém osvětlení žlutých tónů, tak to zkrátka v koupelnách je. Dále se lidé fotí v klubech, posilovnách a na dalších místech, kde většinou bývá o něco tlumenější osvětlení, které působí umělecky. Ve výsledku však platí, že čím více světla, tím lepší fotka, ale nic se nesmí přehánět, ok? Doporučujeme zakoupit kruhové světlo, protože pak vaše selfies nebudou mít konkurenci.

POZADÍ JE DŮLEŽITÉ!

Než se vyfotíte, tak důkladně zkontrolujte pozadí fotografie. Lidé jsou totiž detailisté a může se stát, že místo toho, aby řešili, jak moc jste sexy, budou zkoumat, co dělá vaše spodní prádlo na lampě a proč jste neumyli nádobí. Vždy dopředu promyslete, co chcete na fotce mít a co naopak ne. Doporučujeme si pohrát s kontrastem. To znamená, že pokud se budete fotit v bílém spodním prádle, klidně se postavte před tmavší kompozici.  Nezapomeňte fotku ořezat. Chcete být hvězdou snímku, proto není nutné ukázat absolutně celý byt. 

 spodni pradlo selfie2

CO VŠE CHCETE UKÁZAT?

Fotka ve spodním prádle může být sice hot, ale někdy můžete zajít ještě dál a vytvořit selfie, na které nikdo nezapomene. Trochu se odvažte a vyfoťte se tak, abyste naznačili, ale přesto neukázali všechno. Fantazie je mocná čarodějka, věřte nám. Jak jsme naznačili i zde doporučujeme dopředu zvážit, co chcete na fotce mít. Nezapomeňte, že méně je někdy více. 

PÓZUJTE!

Vyzkoušejte různé pózy, zatněte svaly, ale dýchejte u toho, jinak budete vypadat nepřirozeně. U focení ve spodním prádle je důležité správné držení těla, protože přeci jen většinou chceme zvýraznit několik partií, jako jsou například zadek, břicho, celkově svalstvo a také rozkrok, protože ten a spodní prádlo rozhodně přitáhnou nejedny oči. 

spodni pradlo selfie3 

NEBOJTE SE POUŽÍT FILTR!

Uděláte si 156 fotek, vybere jednu a o tom to je. Nezapomeňte však vybranou fotku obohatit o nějaký hezký filtr a lehce upravit. Doporučujeme vybrat přirozeně vyhlížející filtr, jelikož nechcete, aby fotka působila přehnaně. Přirozenost vítězí. Pokud chcete docílit zajímavější až umělecké fotografie, pak doufáme, že máte pro to cit, protože v opačném případě se můžete celkem ztrapnit. Vyrovnejte barvy, klidně rozmažte okolí (opět bacha, pokud neumíte, nedělejte) a je hotovo. Skvělé filtry jsou například v aplikaci Snapchat nebo Instagram.

 spodni pradlo selfie1

Uvědomujeme si, že návod zní trochu náročně, ale věřte nám, že časem se vaše mysl na tato pravidla automaticky zaměří. Focení selfie je především zábava a na to nikdy nezapomeňte. Věřte si, buďte sebejistí a to se poté odrazí na vašich fotkách. Udržujte fotografie jednoduché a přirozené. Hodně světla, skvělý výběr spodního prádla a umělecká kompozice. Nakonec nenápadná úprava a poslat selfie do světa. 


MÁTE DOKONALOU SELFIE? NENECHÁVEJTE SI JI JEN PRO SEBE! POCHLUBTE SE S NÍ NA NAŠEM INSTAGRAMU #menagecz 

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz