Jak nakoupit ideální plavky na vaši postavu?

Každý člověk je jiný a to se samozřejmě týká i postav. Tím pádem najít perfektní plavky či spodní prádlo pro váš typ postavy může být celkem výzva. Takové vzory vám mohou lehce přidat kila navíc, špatný střih či dokonce špatně zvolená velikost podtrhne nedostatky apod. Zkrátka a dobře, máme pro vás několik tipů, které vám dopomohou k ideálním plavkám. Připraveni?

 

VYSOCÍ MUŽI

Pokud nosíte dlouhé plavky až ke kotníkům, pak je rovnou vyhoďte nebo darujte. Není vám totiž 16 let a vzhledem k tomu, že jsme v ČR, pak tipujeme, že nejste ani vášnivým surfařem. Většina vysokých mužů si myslí, že dlouhé plavky lichotí jejich postavě, ale všeho je příliš. Doporučujeme zvolit střih, který končí nanejvýš u kolen.

TIP: Vzorované plavky znamenají pozornost, třeba jako tyto ASOS plavky  Jestli makáte v posilovně a chcete předvést břišní svalstvo, pak jsou takové plavky nejlepší volbou. 

Pánské pruhované šortkové plavky ASOS - Light Blue2Pánské pruhované šortkové plavky ASOS - Light Blue1 

MENŠÍ MUŽI

Buďme k sobě upřímní, ne všichni jsou dva metry vysocí, ale to neznamená, že postavou menší muž nemůže vypadat v plavkách jako král. U takové postavy je důležité nezakrývat nohy, tudíž zapomeňte na dlouhé plavky a zvolte raději kratší střih, čímž dosáhnete iluze vyšší postavy. Podívejte se třeba na boxerkové plavky TQQT.

TIP: Jestli máte objemnější nohy, zvolte slipový střih plavek, který zajistí pohodlnost, ale také skvělý vzhled. 

panske-sortkove-plavky-2017-tqqt-humble-bee-1 

MUŽI S VÝRAZNĚJŠÍMI TVARY

Muži, kteří mají tvary, by se měli zaměřit na pohodlí. Doporučujeme zvolit elastický pas a samozřejmě pružnější materiál, protože nabízí flexibilitu a snadný pohyb. Co se týče barevného spektra, nejlepší volbou pro vás jsou tmavší odstíny. Střihově vybírejte plavky, které končí nad koleny. 

TIP: Mnoho mužů s výraznějšími tvary své plavky vytahují do oblasti pasu, ale pravdou je, že plavky byste měli nosit v bocích.

panske plavky Calvin Klein 

ŠTÍHLÍ MUŽI

Spousta lidí závidí lidem štíhlé postavy, ale právě štíhlí muži občas působí, že si vybrali špatnou velikost. Moc látky škodí. Nejlepším řešením je vybrat plavky na tělo a tím zmizí efekt přebytečné tkaniny. Stylově doporučujeme horizontální pruhy, veselé motivy, ale klidně sáhněte po plných barvách. 

TIP: Vybírejte spíše pevnější/silnější materiály, jako například nylon, protože takové plavky dodají štíhlé postavě sympatické křivky. Inspirovat vás mohou třeba tyto SUNGA plavky

Výrazné slipové pánské plavky 2017 Graphic 1 Výrazné slipové pánské plavky 2017 Graphic 2

A je to! Nyní máte veškeré informace, takže věříme, že nakoupíte ideální plavky pro váš tip postavy. Hlavně nezapomeňte na pohodlí, protože právě u něj by to mělo začínat, ale také končit. Nebojte se nám napsat jakýkoliv dotaz, rádi odpovíme. 

TEAM MENAGE

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz