D.HEDRAL predstavil svůj zlatý standard - Gigolo Joe II GOLD

#DH12 -  12 měsíců, 12 lidí, 12 inspirativních příběhů

 

Italská značka D.HEDRAL dělá každým rokem zajímavou věc. Mezi jejími fanoušky se snaží najít inspirativní a zajímavé lidi, kterým se pak prostřednictvím skvělých fotografií umožní zviditelnit. Tak to bylo i v případě Alexandra Duarteho, který se stal posledním přídavkem do jejich sexy galerie. I vy si teď můžete přečíst jeho příběh.

JMÉNO: Netti Lapidot
MÍSTO NAROZENÍ: Tel Aviv, Israel
VĚK: 30
PROFESE: pohybový artista, učitel a model
INSTAGRAM: @nettlapidot

Kvůli jeho talentu a fyzickým schopnostem, si můžete jen dobře myslet, že Netti je super-hrdina. Rozhodně má má jeho vlastnosti!  Tento “Wonder boy” který vyrostl v Izraeli je fascinace fyzickou výchovou hluboce zakořeněná v jejich lidech.  Nyní ve věku 30 let využívá Netti své zkušenosti dobře využívá v jeho společnosti SPARK, která se zaměřuje na individuální rozvoj fyzické kondice a duševního obohacování člověka. V tomto rozhovoru zjistíme, co dělá Nettiho člověka, kterého je dnes. Je živým důkazem toho, že vaše tělo opravdu může dosáhnout vše, co chcete.

spodni prádlo D HEDRAL Gigolo Joe II GOLD 4

spodni prádlo D HEDRAL Gigolo Joe II GOLD 5

Jaké to bylo vyrůstat v Izraeli?

Jako dítě, ve skutečně mladém věku, jsem začal praktikovat bojová umění - nejdříve Judo později Taekwondo a Kung-Fu inspirací mi byl můj bratr. Miloval jsem vyrůstání v Tel-Avivu, je tam teplo a nádherné pláže, to vše podporovalo velmi zdravý životní styl. Vzpomínám si, že jsem také obrovský taneční fanoušek. Tančil jsem vše od popové hudby a Michaela Jacksona až po break dance. Celý život jsem běhal, skákal ze stromu na strom a dělal bláznivé věci. Později jsem už break dance dělal profesionálně a také Capoeiru, tu jsem studoval celkem 13 let. Tento sport-umění  jsem bral velmi vážně a jako učitel jsem s ní cestoval po celém světě.

spodni prádlo D HEDRAL Gigolo Joe II GOLD 6

spodni prádlo D HEDRAL Gigolo Joe II GOLD 7

Řekl bys, že sport a fitness máš už v krvi?

Bylo zřejmé, že jsem byl dobrý v mnoha fyzických sportech a aktivitách, vzpomínám si, že jsem velmi dobrý ve volejbalu a atletice. Skok do dálky, skok vysoký a také sprint. Ve sportu jsem reprezentoval mou zemi, ale nedával jsem tomu příliš velký důraz. Vždy jsem totiž věděl, že jsem více chtěl dělat akrobacii a pohybové umění. To mě přivedlo k silovému tréninku a tréninku v posilovně. To mi velmi pomohlo při mé tří leté službě v armádě. 

DHEDRAL-DH12-NETTI-LAPIDOT-06-2

DHEDRAL Gilogolo joe II zlaté GOLD

  

Řekli jste nám, že jste se naučil dělat rozštěpy až jako dospělý !? To muselo bolet!

Ano, trvalo to chvíli. Ve věku 23 let jsem přešel na další úroveň tréningu. Začal jsem se soustředit na boky, a hamstringy. Bylo to velmi nebezpečné místo, kde jsem se mohl zranit všemi mými kopy a skákacími a výbušnými pohyby. Podstoupil jsem spoustu speciálních cvičení, abych se stal “měkčím”. Ztratil jsem trochu síly a svaloviny, ale to stálo za to. Nakonec jsem použil několik metod v kombinaci se spoustou disciplíny. Dokázal jsem tak změnit své tělo až se mi ten rozštěp konečně povedl o pokořit.

DHEDRAL-DH12-NETTI-LAPIDOT-08-2

DHEDRAL-DH12-NETTI-LAPIDOT-09-2

Takže pokud jste Superman, doneslo se nám že jste byl parťák i s Wonder Woman?

(smích), je to pravda! Všechno začalo v izraelské armádě. Zde jsem se seznámil s Gal Gadot (Wonder Woman). V té době už byla vybrána jako Královna krásy Izraele, takže už byla známá, než se stala velkou herečkou. Bylo skvělé mít s ní čaj, rozhovory a školení. Po celou dobu její dvouleté služby u armády jsme si byli blízcí.  Bohužel já jsem u armády musel soužit ještě další rok.

spodni prádlo D HEDRAL Gigolo Joe II GOLD 3
spodni prádlo D HEDRAL Gigolo Joe II GOLD 2

Jaký je váš dietní plán?

Nemám dietu. Všestrannost je mou zbraní v této hře. Každý den bych mohl jíst stejnou “zdravou” věc, ale tělo potřebuje něco jiného. Věřím, že každý by měl mít vyladěn svůj jídelniček dle jeho metabolismus a krevní skupiny. Já velmi dbám na své trávení, a opravdu do svého systému nedávám žádné nezdravé jídlo. Dobře se dívám na to co kupuji, a jím správné množství živin, které potřebuji. Nepiji Coca-Cola, spokojím se s vodou. 

01

Jím, když mám hlad, zastavím se, až když jsem plný. Jím tedy podle toho jak se cítím já ale nikdy ne protože je oběd a je tedy “nutné” se najíst. V letech kdy jsem chodil do posilovny, jsem byl velmi svalnatý a těžký. Rozhodl jsem se tedy aktivně měnit svou váhu a zaměřit se více na mobilitu a flexibilitu.  Ztratil jsem dost váhy ale zároveň jsem se stal pohyblivý jako zvíře. Jako kdybych e vrátil do svých dětských let, kdy žádný pohyb nebyl problém. Věděl jsem, že je opravdu potřeba změnit to jak se dnes díváme na fitness jako takový.

03

05

02

Můžete nám prozradit jak jste se dostal k modelingu?

Jednoduše, když mi bylo 17 přišel Adidas to Tel Avivu a hledal mladé pohledné lidi, kteří by dokázali dělat různé věci jako Capoeiru a bojová umění. Zašel jsem tedy na casting i když jsem v té době měl zlomenou ruku. Musel jsem však dělat i stojky na rukách a i přes bolest se tvářit přítažlivě. A vyšlo to. Dokonce mi dali logo Adidas i na mou sásru. Později po vojně jsem dělal pro jednu agenturu V Tel Avivu a díky tomu pracoval  v Londýně, Instambulu, Německu Řecku a pak i za oceánem. 

04

netti-lapidot-beach-01

SPARK je váš nejnovější projekt ... Povíte nám něco o tomto vzrušujícím dobrodružství?

Spark je vzdělávací a wellness systém, který jsem vyvinul a založil v roce 2013. Třídy jsou omezené na max. 12 osob. S marketingem jsem začal mezi rodinou a přáteli a  na sociálních médiích. Myšlenkou bylo, že bych začal jen s pár lidma. Na rozdíl od většiny ostatních kurzů v oblasti fitness jsem se opravdu chtěl zaměřit na jednotlivce. Přestože se jednalo o skupinový trénink, myšlenka spočívala v tom, že každý student měl svůj jedinečný individuální trénink.

Jedna z mých prvních studenek, Linda se mnou byl celých 7 let. Je to jedna z nejlépe pohyblivých osob, které znám a najdete ji na mnoha mých fotkách. Linda je také úžasná lidská bytost! Mým cílem je obohatit všechny své studenty daleko nad rámec fyzického výcviku. Strávil jsem mnoho dalších let studiem zaměřeným na to, jak se mohu zdokonalit duševně i fyzicky, abych mohl předat nové znalosti mým studentům. To znamenalo, že jsem snížil počet studentů ve třídě ze  100 na pouhé 4, abych se jim mohl věnovat na sto dvacet procent.

d-hedral-predstavil-svuj-zlaty-standard-gigolo-joe-ii-gold20

d-hedral-predstavil-svuj-zlaty-standard-gigolo-joe-ii-gold21

spodni prádlo D HEDRAL ACE 1

Pokud byste našim čtenářům mohli poradit 5 věcí, které by je přiměly k “SPARK” myšlení, co by to bylo?

1. Buďte vždy ochotni přijmout změnu a přizpůsobit se ji!

2. Buďte připraveni tvrdě dřít,  dát všechny výmluvy staranou… spolu s vaším egem.

3. Pečlivě pracujte a neskončete s prvním neúspěchem nebo bolestivým okamžikem. Pamatujte, že nejste z křišťálu

4. Zůstaňte lidští, buďte věrní sobě, přátelům a rodině, protože je důležitější než jakýkoli fitness cíl. 

5. Přijměte myšlenku neustálého vývoje. Celý vesmír je budován a vyvíjen jedním velkým procesem, buďte pozitivní, když tímto procesem procházíte, a sledujte výsledky. Život se vždy zlepší, když jste spokojeni a vaše prostředí je inspirováno dobrými vibracemi, které vytvářít

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz