5 tipů jak váš rozkrok udělat větším

Pokud jste náhodou tam dole obdařený jako chovný býk, tak můžete tento článek vynechat. Pokud jste na tom ale jako většina z nás a v kalhotách máte průměr, podprůměr nebo o vaši velikosti jen hodně pochybujete, tak je tento článek právě pro vás. Poradíme vám, jak dosáhnout, aby váš rozkrok vypadal větší a přitažlivější!

Každého z nás příroda obdařila tím, nebo oním a každý z nás má jiné dovednosti. Co ale záleží na tom, že umíte skvěle hrát na kytaru, pokud jste na rande a to, co máte v kalhotách nevypadá podle vašich představ? Naštěstí dnes existují metody a nástroje k tomu, aby jsme tenhle zdánlivý problém s jistotou vyřešili. Populární rčení říká: "Mít o centimetr víc, tak je z vás král! Mít ale o centimetr míň, tak je z vás královna". Pojďme si tedy říct, jak z vás udělat krále!

spacer

Tip 1. Oholte to roští!

Roští nikdo nemá rád na zahradě a o rozkroku to platí dvojnásob. Pokud o tom pochybujete,  zeptejte na názor třech lidí kolem vás a bude vám to hned jasné. Nejen že neudržované pubické ochlupení odstrašuje, ale také opticky zmenšuje vaše přirození. Čím jsou chlupy kratší, tím bude vaše nádobí vypadat větší. 

Oholit
                                                                                                                                                        SOFTSPOT212/FLICKR

spacer

Tip 2. Pozice, uložení a zabalení

Kdo má rád špatně zabalené dárky? Nikdo, že? Ani rozkroku nepomůže, když kus trčí tam a kus visí zase někde jinde. Váš rozkrok bude vypadat větší, když bude všechno hezky pohromadě, než aby to lítalo kolem a kolem. Na to, aby váš "balíček" vypadal větší, musí vaše spodní prádlo umět tyto tři věci:

panske-push-up-pradlo-diagram

 

1. Udržet pohromadě 

2. Nadzvednout 

3. Vystrčit dopředu

 spacer

Tip 3. Typy spodního prádla

Volné trenýrky jsou dobré na doma. Jestli ale chcete udělat lepší dojem, je potřeba zvolit si vhodné prádlo. Viděli jste ve fitku někoho, kdo měl větší rozkrok než vy? S velkou pravděpodobností měl jen vhodněji zvolené prádlo. Mluvme o třech typech spodního prádla. Boxer brief, Trunks a slipy. Klasické trenýrky jsme na základě předchozích informací už automaticky vyřadili. Každý s těchto třech typů spodního prádla má trochu jiné vlastnosti a hodí se na různé příležitosti. 

Pro dosažení největšího objemu je vhodné zvolit si slipy. Slipy už díky svému tvaru (zepředu trojúhelník) táhnou oči na rozkrok. Trojúhelník samotného prádla mezi dlouhými obnaženými stehny, je z hlediska proporcí pro požadovaný efekt nejlepší. Podle naší ankety ale mnoho mužů  slipy nenosí a spíše upřednostňuje boxerky nebo Jocksy (hlasujte také v anketě v levém sloupci!). Pokud tedy slipy nenosíte, zvolte raději "Trunks" než klasické Boxer Brief. Trunks mají totiž kratší nohavičku a vaše přirození bude lépe vidět. A o to nám předci jde, ne?

typy-panskeho-spodniho-pradla-menage-cz-

spacer

Tip 4. Funkční prádlo 

Pokud neznáte spodní prádlo s "funkcí", tak jsme rádi, že vám ho můžeme představit. Bez něho by se nám totiž požadovaného efektu nepodařilo dosáhnout. Existuje mnoho různých "vychytávek", které dělají přesně to, co potřebujeme.  Na to, abychom mohli mít přirození pěkně kompaktní, nám pomůže spodní prádlo, které je na to speciálně střižené a ušité.

Každá značka pánského spodního prádla se dnes snaží nabízet svoji verzi, která vylepšuje rozkrok. Australská značka AussieBum například nabízí kolekci spodního prádla, která má kapsu nazývanou WJ nebo "WonderJock".  Ta udrží vše pohromadě a navíc nadzvedne, čímž docílíte Push-up efektu. T

AussieBum-WonderJock-WJ-kapsa

 

spacer

STEALTH - TAJNÁ ZBRAŇ VE VAŠICH GATÍCH!

Existuje ale dokonce i nová pomůcka pro muže, kteří chtějí zvýšit svojí sebedůvěru a sex-appeal. Díky nošení Stealthformen, dochází k mechanickému natahování penisu, čímž se v průběhu času dosáhne prodloužení penisu až o několik centimetrů. Stealth  je revoluční pomůcka v oblasti natahování, která podporuje vaši anatomii tím nejpřirozenějším způsobem. Skládá se ze čtyř částí, z nichž hlavní je elastický náramek s rukávkem,  který obepíná varlata a penis. Černý rukávec v kombinaci s ostatními prvky prodlužuje penis a současně přidává další obvod pro delší a tlustší profil. Navíc vám Stealth naplní spodní prádlo do doby, než splní svůj účel a dojde k prodloužení penisu. Více info o tomto produktu a hodnocení chlapů jako jste vy, naleznete zde.

stealthSTEALTHFORMENStealthformen-original

spacer

Dalším způsobem jak dosáhnout "povystrčení" dopředu, je kapsa ve tvaru podkovy uvnitř spodního prádla. Tyto střihy můžeme vidět u všech typů prádla, ať už se jedná o boxer briefs, trunks, nebo slipy. Například systém "EnlargeIt" od Australské značky AussieBum má přesně takovou kapsu ve tvaru podkovy, která vše nadzvedne a udrží pohromadě. Toto prádlo s pushup kapsou je velice pohodlné pro běžné nošení. Zákaznící říkají, že už pak jiné prádlo ani nenosí.

AussieBum-Enlargeit-kapsa-Push-up-spodni-pradlo 

Funkční prádlo, jak by se mohlo zdát, nemá však jen estetický charakter! V té, či oné podobě toto prádlo hodně používají i sportovci. Všimli jste si někdy při sledování atletiky, jak závodníkům trčí vše dopředu? A říkali si: "ten tam ale toho má!"? Nejspíše nemá, ale kvůli komfortu při závodění používá spodní prádlo, které vše drží vepředu a přirození nezavazí mezi stehny. A to je právě ten efekt, který chcete dosáhnout i vy!

Speciální elastický pásek uvnitř spodního prádla používá i oblíbená značka C-IN2. Nazývají ho Sling SupportTM Prádlo s tímto systémem má uvnitř  zabudovaný měkký elastický pásek, který je našitý na pásu kolem pasu. Když chcete mít objemnější rozkrok, páskem si vše obepnete. Pásek vše nadzvedne a vysune dopředu. Mají ho například i tyto 100% bavlněné slipy  C-IN2 CORE LOW NO SHOW

 

Cin2-sling-support-Slipy

spacer

Tip 5. Na barvě záleží! 

Poslední radou jak váš rozkrok udělat větším, je správně zvolená barva prádla. Černá je vůbec ta nejnevhodnější! V černé se opticky všechno slije a ztratí na objemu. Jen si vzpomeňte, jak rádi ženy nosí černou. Je to kvůli tomu, aby schovali těch pár kilo navíc. Nám chlapům jde ale o přesný opak!. Proto, čím světlejší barva, tím bude pushup efekt větší! Posuďte sami, který rozkrok se vám na fotkách níže zdá objemnější?

 

panske-spodni-pradlo-menage-cz

spacer

EXTRA TIP: i zadek jde vylepšit! 

Luxusní italská značka D.HEDRAL přináší ikonickou kolekci spodního prádla "Gigolo Joe II". Patentovaná technologie "AngleFit" se vyznačuje  jedinečným způsobem bezešvého tkaní, díky čemu se toto prádlo stane vaší druhou kůží. Spodní prádlo Gigolo Joe ll má navíc i nepřehlédnutelnou termopásku ve tvaru Y. Páska napíná látku  a ta lépe přilne k vašim křivkám. Výsledkem je ještě hezčí a kulatější zadek! Nejnovější kolekce GOLD má termopásku v nezaměnitelné a luxusní zlaté barvě. 

D.HEDRAL Gigolo Joe II Slipy Black on BlackDHEDRAL Slipy Gigilo Joe II brief red on black 1

 

Závěrem tedy zbývá dodat, že ať už tam dole toho máte více nebo méně, spodní prádlo by nemělo být staré. Vytahané nebo naopak seprané prádlo dělá přesný opak toho co by mělo dělat. Všichni předci chceme ukázat co co máme v nejlepším možném světle. Naštěstí teď už víte jak na to. Vítejte ve světě králů!


nejširší nabídka PÁNSKÉho PUSHUp PRÁDLa -zde >>>

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz